MENU

15:24
2 червня відбулись перші збори міської Батьківської ради

Навесні представники батьківських комітетів навчальних закладів міста попередньо вже зустрічались з координатором Батьківської ради Володимиром Мацокіним — заступником Ізюмського міського голови. Тоді під час зустрічі було обговорено Положення про Батьківську раду, внесено пропозиції, після чого на черговому засідання виконавчого комітету Ізюмської міської ради Положення затвердили.

Тож 2 квітня відбулись перші офіційні збори Батьківської ради із Ізюмським міським головою Валерієм Марченком та його заступником Володимиром Мацокіним. Під час засідання вирішувались здебільшого організаційні питання, зокрема, було обрано голову Батьківської ради — Сергія Малярчука (голова батьківського комітету гімназії №3), заступника голови - Інну Погореленко (голова батьківського комітету ІЗОШ №10) та відповідального секретаря — Юлію Задніпровську (голова батьківського комітету ДНЗ №16).

Також батьки разом з керівництвом міста обговорили питання, які будуть внесені до плану роботи на наступний навчальний рік, питання важливості існування Батьківської ради в нашому місті та його місце в житті навчального закладу.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 410 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar