MENU

18:41
4-й тур чемпіонату Харківської області з футболу

В суботу 4 червня на стадіоні «Локомотив» Ізюмська районна команда ФК «Олімпік» в четвертому туру чемпіонату 1 ліги Харківської області серед аматорських команд зустрічалась з «Енергетик-Центренерго» з Комсомольського Змієвського району і зазнала поразки з рахунком 0:2. З самого початку матчу наша команда взяла під контроль м’яч і заволоділа ігровою та територіальною ініціативою.  Вже в дебюті гри Павло Сліпушкін мав відкривати рахунок на користь нашої команди. Він вийшов під гострим кутом сам-на-сам з голкіпером «Енергетика» і пробив повз нього, але м’яч, нажаль, пройшов в декількох сантиметрах від дальньої стійки воріт.

Перший м’яч наша команда пропустила на 32 хвилині першого тайму. Захисники дозволили пробити нападнику гостей в ближній кут повз воротаря нашої команди. Другий тайм гравці «Олімпіка», як і в попередніх іграх, провели в атаках на ворота суперника, намагаючись зрівняти рахунок в зустрічі. Двічі гостро пробивав Владислав Щирий, але м’яч знову по-зрадницькі пройшов над голкіпером і над дальньою дев”яткою воріт суперника. Моменти були і у Євгена Ісіченка, але воротар гостей врятував свою команду. А другий м’яч «Олімпік» отримав після удару зі штрафного вже на 4-й компенсованій хвилині матчу. Наш воротар Євген Самотуга впорався з важким ударом, але відбив м’яча перед собою і нападник «Енергетика» добив м’яча в порожні ворота. 0:2 і ми після 4 турів посідаємо 7 сходинку в турнірній таблиці.

Матчі 4-го туру наших суперників по групі:

 ФК «Дворічна»-«Цементник» Балаклія 2:1;

«Газовик» Ч. Донець-ФК «Вовчанськ» 2:3;

«Металург» Куп’янськ-ФК «Крем’янець» Ізюм 10:0.

До Вашої уваги турнірне становище після 4 турів:

  1.     «Металург» Куп’янськ – 12 очок;
  2.     ФК «Дворічна»Дворічна - 12 очок;
  3.     ФК «Вовчанськ» Вовчанськ - 9 очок;
  4.      «Енергетик-Центренерго» Комсомольськ - 6 очок;
  5.      «Газовик» Ч. Донець – 6 очок;
  6.      «Цементник» Балаклія – 3 очки;
  7.     ФК «Олімпік» Ізюмський район – 0 очок;
  8.     ФК «Крем’янець» Ізюм – 0 очок.

Цієї суботи 11 червня в День міста Ізюм на стадіоні «Локомотив» очікується аншлаг. В Ізюмському дербі ФК «Крем’янець» прийматиме наш ФК «Олімпік». Початок матчу о 14.00.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 455 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar