MENU

11:06
Черговий візит представника ООН на Ізюмщину

Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує, що 29 липня відбувся черговий моніторинговий візит до Ізюмського району спеціаліста з питань гуманітарного реагування у Харкові Фонду Народонаселення ООН Сергія Велигодського. В ході візиту відбулися робочі зустрічі з фахівцями ЦСССДМ району та міста, з мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги, з представниками медицини, управління соціального захисту населення, служби у справах дітей та інших структур, пов’язаних з питанням профілактики насильства.

В ході обговорення нагальних питань щодо гендерної  рівності,  профілактики  насильства, в  тому  числі  гендерного,  продовження реалізації  на Ізюмщині проекту  «Зміцнення гуманітарного реагування на  потреби найуразливіших жінок та дівчат, які постраждали від збройних конфліктів у Східній Україні, через міжгалузеве попередження та  реагування  на  гендерне  насильство,  а  також  забезпечення доступу  до  послуг  у  галузі  сексуального  та  репродуктивного  здоров’я». Учасники  робочих зустрічей поділилися своїми  міркуваннями  та  пропозиціями  щодо  поліпшення  взаємодії в роботі по охопленню осіб, постраждалих від насильства, адресними соціальними  послугами, вирішення питань стосовно переадресації клієнтів та можливості двосторонньої допомоги всіх закладів та установ, яких стосується дане питання. Було підведено підсумки роботи бригади соціально-психологічної допомоги.

Нагадуємо, якщо Вас зацікавила інформація або Вас турбує питання насильства в сім’ї, просимо звертатися за телефоном: 0502048311 або 2-11-29 (Ізюмський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді) або за телефоном мобільної бригади соціально-психологічної допомоги: 0993666315.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 399 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar