MENU

10:25
Депутатський корпус Кам’янської сільської ради VII скликання налічує 12 депутатів

26 листопада, голова районної державної адміністрації Любов Шамрай взяла участь у пленарному засіданні першої сесії Кам’янської сільської ради сьомого скликання. До цієї сільради входять села Кам’янка, Суха Кам’янка, Синичено та Тихоцьке.

Як того вимагає законодавство, сесію відкрила голова сільської виборчої комісії. Тетяна Удовіченко повідомила про результати виборів сільського голови та депутатів сільської ради.

У сьомому скликанні інтереси кам’янської територіальної громади в сільській раді будуть представляти 12 депутатів. У порівнянні з минулою каденцією сільський депутатський корпус оновився майже наполовину - нові депутати обрані у п’яти одномандатних виборчих округах.

Очільником громади обрано діючого сільського голову Людмилу Задніпровську. З-поміж двох кандидатів (на посаду Кам’янського сільського голови також балотувалася Людмила Бойко) вона отримала перемогу з перевагою у 105 голосів – 58,3% проти 38,2%.

Секретарем сільської ради на сесійному засіданні депутати обрали Ольгу Задніпровську, яка працювала на цій посаді у шостому скликанні.

В ході сесії було затверджено виконавчий комітет сільради у складі 12 осіб та три постійні депутатські комісії. Було вирішено, що комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, комунальної власності і забезпечення законодавства та правопорядку у складі 4-х депутатів очолить Іван Петренко, з питань планування, бюджету, земельних відносин, соціально-економічного розвитку території сільської ради в кількості 4 осіб – Ольга Найдьонова, з питань соціального захисту населення, у справах молоді, охорони здоров’я, екології, освіти, культури та спорту в кількості 3 осіб – Володимир Ільїнський.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 404 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar