MENU

19:10
Для демобілізованих учасників АТО відбулось підсумкове засідання мобільної групи за принципом «єдиного вікна»

Для вирішення проблем демобілізованих учасників АТО ( оформлення пільг, матеріальної допомоги, оздоровлення та лікування, працевлаштування, забезпечення санаторно-курортним лікуванням ), 23 грудня 2015 року в приміщенні центру зайнятості відбулося підсумкове засідання мобільної групи за принципом «єдиного вікна», на якому були присутні демобілізовані учасники АТО, представники міського управління праці та соціального захисту населення, центру зайнятості, Ізюмського об’єднаного міського військового комісаріату, КЗОЗ центру первинної медико-санітарної допомоги м. Ізюм .


До участі в даному засіданні долучився і голова новоутвореної громадської організації «Спілка ветеранів антитерористичної операції Ізюмщини», яка зареєстрована наказом № 01.01.02/71 від 07.12.2015 року в Ізюмському міськрайонному управлінні юстиції Харківської області.
Питання, які піднімалися, стосувалися надання матеріальної допомоги на обстеження, лікування учасників АТО, а також фінансування громадської організації.
Слід зазначити, що в м. Ізюм на сьогодні налагоджено роботу владних структур з демобілізованими.
Користуючись нагодою, вітаємо всіх з Новорічними та Різдвяними святами! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та достатку!
Хай у Різдвяну ніч зійде до Вашої оселі та Ваших близьких Господнє благословення, додасть сил, наснаги та поповнить Ваші серця і душі Різдвяною благодаттю!
Світла Вам і радості ! Благодатного веселого Різдва та щасливого Нового року!
Управління праці та соціального захисту населення

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 429 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar