MENU

12:59
До райвійськкоматів почали викликати військовозобов’язаних з метою уточнення особистих даних

До кінця серпня декілька тисяч мешканців регіону отримають повістки.

«Хочу запобігти появі різного роду чуткам. Ні про яку підготовку до мобілізації не йдеться, - зауважив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін. - Ця робота - планова і проводиться з метою зміцнення обороноздатності країни.  Ми спілкуватимемося з потенційними  воїнами-контрактниками, вивчатимемо їхні можливості та пропонуватимемо добровільно піти до війська».

Також у Харківському обласному військкоматі відзначають, що у вересні з 600-ма військовозобов’язаними будуть проведено військові збори на одному з полігонів Чернігівщини.

«Ми викличемо до війська декілька сотень харків’ян всього на 10 діб. Усі вони на короткий час стануть воїнами двох окремих бригад Збройних сил України, де більшість з них колись служили. При цьому про якусь відправку до зони бойових дій не йдеться. Робиться це для вдосконалення їхніх професійних навичок. До того ж, хлопці отримають чергові звання військовослужбовців запасу, що є великою честю», - додав  Юрій Калгушкін.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 659 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar