MENU

14:41
До річниці Чорнобильської трагедії

Минуло 30 років з дня аварії на Чорнобильській АЕС, а відлуння тих трагічних подій є однією із найбільших проблем на планеті.

Напередодні Дня Чорнобильської трагедії в центральній міській бібліотеці відбувся вечір-спомин «Знак біди: слідами Чорнобильської трагедії», на якому були присутні студенти медичного коледжу.

В заході взяв участь Біліченко Сергій Семенович, ліквідатор, голова Спілки «Союз Чорнобиль України» в м. Ізюмі. Він поділився спогадами про події, що відбувались під час ліквідації, розповів про мужність своїх товаришів, які ціною свого життя відвели біду від людства. Присутні мали змогу побачити документальну хроніку тих квітневих подій, а також дізнатися про сучасний стан 30 кілометрової зони.

Завершився захід демонстрацією фільму про встановлення пам’ятника героям-чорнобильцям Ізюмщини.

Також до роковин ядерної катастрофи в центральній міській бібліотеці оформлена книжкова виставка «Чорнобиль: трагедія, подвиг, застереження» , яка висвітлює події, що відбувались під час ліквідації важких наслідків катастрофи. Ознайомившись з представленою літературою, читачі дізнаються про героїзм пожежників, ліквідаторів, які ціною свого життя та здоров’я прикрили собою весь світ.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 404 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar