MENU

18:31
До уваги мешканців району!

На виконання меморандуму з Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я» під егідою Фонду народонаселення ООН в районі розпочато виконання проекту «Зміцнення гуманітарного реагування на потреби найуразливіших жінок та дівчат, які постраждали від збройних конфліктів у Східній Україні, через міжгалузеве попередження та реагування на гендерне насильство, а також забезпечення доступу до послуг у галузі сексуального та репродуктивного здоров’я». Реалізація заходів з виконання проекту здійснюється при Ізюмському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На даний час розпочата діяльність мобільної бригади з надання соціально-психологічної допомоги жертвам насильства в сім’ї. В межах цієї роботи планується проведення профілактичних заходів щодо насильства в сім’ї, розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів, надання психологічної допомоги жертвам насильства, сприяння у вирішенні соціальних проблем.

Здійснення роботи проводиться конфіденційно та безкоштовно. Якщо Ви або Ваша дитина страждає від домашнього насильства, звертайтеся до Ізюмського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел. : 2-11-29, або за адресою: м. Ізюм, пл. Центральна, 1, каб. 5. Або за телефоном координатора мобільної бригади соціально-психологічної допомоги : +38 063-335-82-76 .

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 352 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar