MENU

16:30
Долаємо перешкоди разом.

Ізюмський міськрайонний центр зайнятості тісно співпрацює з соціальними партнерами з питань надання послуг внутрішньо переміщеним особам. 
Так 23 листопада Ізюмським міськрайонним центром зайнятості для внутрішньо переміщених осіб було проведено черговий семінар з питань правової допомоги. До участі в семінарі були запрошені представники Норвезької Ради у Справах біженців, управління праці та соціального захисту населення Ізюмського міськвиконкому та Відокремленого підрозділу громадської організації всеукраїнського об’єднання «Українські рубежі» .
В заході взяло участь 39 осіб зайнятого та незайнятого населення з числа внутрішньо переміщених осіб.
Начальник відділу активної підтримки безробітних Ізюмського міськрайонного центру зайнятості Любов Дворнік надала інформацію про стан ринку праці регіону, професії, які користуються попитом на ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості внутрішньо переміщеним особам. 
Представники Норвезької Ради у Справах біженців надали інформацію щодо особливості оформлення житлових субсидій та договорів оренди.
Представник Відокремленого підрозділу громадської організації всеукраїнського об’єднання «Українські рубежі» Микола Івченко розповів яку допомогу надає ця організація внутрішньо переміщеним особам.
Головний спеціаліст Управління праці та соціального захисту населення Ізюмської міської ради Тетяна Стєрхова розповіла про послуги, які надає управління внутрішньо переміщеним особам.
В ході семінару відвідувачі отримали відповіді на всі нагальні питання та отримали контактні телефони організацій, до яких вони можуть звернутися в разі виникнення тих чи інших питань.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 354 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar