MENU

10:47
ДОПОМОГА РАЙОНУ З ЄС БУДЕ ЗРОСТАТИ

2 лютогоу рамках проекту, спрямованого на підтримку місцевих органів самоврядування в роботі з внутрішньо переміщеними особами та жителями

району, який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ на замовлення Уряду Федеративної Республіки Німеччина, в Ізюмі з робочим візитом перебував експерт GIZ МатіасЕлгер.

Зустріч з німецьким гостем проходила в малій залі засідань райдержадміністрації. На ній були присутні голова районної державної адміністрації Любов Шамрай та її заступники, представники міської виконавчої влади, керівники структурних підрозділів РДА, сільські голови, керівники державних установ району і міста та активісти громадських організацій.

МатіасЕлгер повідомив присутнім, що основноюметою його візиту є планування спільних кроків в реалізації програми знадання допомоги Україні у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб з окупованої частини Донбасу. Інструментом такої допомоги буде надання грантів та цільової допомоги на проекти, впровадження яких надасть можливість вирішити хоча б частину з тієї купи проблем, що переслідують вимушених переселенців після переїзду.

МатіасЕлгер запропонував учасникам зустрічі, надати заявки на участь у тренінгах та семінарах, а також на участь у конкурсах для отримання: грантів на розвиток соціальних послуг; технічної підтримки для закладів та установ освіти, культури, спорту, медицини; допомоги центрам, що надають адміністративні послуги.

Також було зазначено, що внутрішньо переміщені особи можуть подати заявки та взяти участь у конкурсі на отримання грантів для відкриття власної справи.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 512 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar