MENU

17:22
Друга національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016

9-10 квітня у Харкові відбулася Друга національна (не)конференція для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2016, учасницею якої мені пощастило стати.

Другий рік поспіль учасницею  EdCamp Ukrainе стала вчителька Ізюмської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Забірник Юлія Анатоліївна.

 «9 -10 квітня у Харкові відбулася неймовірна освітня подія, яка зібрала півтисячі небайдужих педагогів з усіх куточків України. Перебуваючи на EdCamp цього року, я зрозуміла, що спільнота відповідального вчительства дужчає та зростає. З-поміж учасників та учасниць зустрічі – вчителі, адміністратори сфери освіти, бібліотекарі, працівники музеїв, бізнесмени, учні та батьки, вибрані за конкурсом з 700 охочих зі всієї країни. Напрямками цьогорічної (не)конференції були  «Нові технології у навчанні», «Недискримінаційний підхід в освіті», «Здоров’я в школі», «Інтеграція громад» та «Англійська мова як державний пріоритет». Надзвичайно насичена програма заходу – дискусії, тренінги та майстер-класи педагогів-новаторів як із міст України,  так і з США, Франції, Великої Британії, Нідерландів, Німеччини, Швейцарії, Угорщини, Грузії, Вірменії. Особливо запам’ятався майстер-клас легендарного Оскара Бреніф’є (Франція, Париж) «Мислення як шкільний предмет». Дуже вдячна організаторам (не)конференції Марині Пащенко та Олександру Елькіну за їх прекрасну справу, оптимізм та віру в те, що ми разом змінюємо нашу освіту на краще!»

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 429 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar