MENU

17:13
Друге місце на обласному турнірі з шахів у ветерана з Іванчуківки

Днями відбувся регіональний турнір з шахів серед ветеранів області, присвячений перемозі у Другій світовій війні. В змаганнях, які проходили в шаховому клубі Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, взяли участь 10 команд з районів і міст області та міста Харків. Склад учасників був досить сильним, бо до складу команди Харкова ввійшли ветерани-шахісти з великим професійним досвідом, серед них і майстри цього виду спорту.

Команду нашого району представляли переможці районного турніру з шахів, що передував обласним змаганням. Це любителі шахів Анатолій Мацуцький з Іванчуківки, Андрій Дворник з Куньє  та Петро Лук’яненко з Кам’янки.

Гра проходила за новою, незвичною для наших гравців системою – 10 хвилин на партію. Для такого вікового стану учасників це досить складно. І все ж, один із наших учасників – Анатолій Мацуцький – в цій складній боротьбі виборов друге особисте місце. Команда ветеранів району посіла шосте місце. Учасники змагань отримали дипломи і пам’ятні призи.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 365 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar