MENU

11:01
Двоє мешканців Ізюма заробляли на життя тим, що обкрадали своїх сусідів

Інспектори Ізюмського відділку поліції затримали 37- та 17- річних чоловіків за крадіжки метала. Протягом тижня у лютому 2016 року до чергової частини Ізюмського відділку поліції звернулися двоє місцевих мешканців, які мешкали на одній з вулиць м. Ізюм. З повідомлень потерпілих стала відомо, що у нічний час з подвір’я зловмисниками були викрадені металеві вироби загальною сумою більше, ніж 900 грн. з обох домоволодінь. 
За отриманою інформацією від громадян відразу почали проводити перевірки по встановленню осіб злочинців. Під час оперативно-розшукових дій були перевірені раніше засуджені за аналогічні злочини, пункти прийому металобрухту, а також були опитані мешканці сусідніх вулиць. Під час допиту одного з мешканців цього району, останній надав інформацію про можливих злочинців. Поліцейські одразу виїхали за адресою ймовірних злочинців та допитали останніх. Отримана інформація підтвердилася. 
З пояснень 37-річного чоловіка стало відомо, що він перебивається дрібними підробітками та грошей постійно не вистачає, також пояснив, що його неповнолітній знайомий запропонував підзаробити, крадіжками металу з домоволодінь сусідів, так як останній вже примітив, що можливо поцупити та легко здати на металобрухт. 
Речові докази вилучено.
Слідчим Ізюмського відділу поліції у Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
Матеріали кримінального провадження передані до суду.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 436 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar