MENU

17:19
ЕНЕРГЕТИКІВ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

22 грудня перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Кіян привітав трудовий колектив Ізюмського району електромереж із професійним святом - Днем енергетика.

Він наголосив, що працювати в енергетичному комплексі, який вважається однією з важливих стратегічних галузей економіки країни, нелегко і відповідально. Дмитро Сергійович від імені усіх жителів району подякував за гідну роботу, надійне і безперебійне постачання електроенергії споживачам.

З нагоди професійного свята почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради було відзначено кращих працівників – Ніну Горбаньову та Едуарда Ганненка. Подяку від голови Управління електричних мереж отримав Володимир Кислянський.

Зі святом своїх колег привітав і начальник РВЕ Владислав Крикун, наголосивши на важливості такої галузі, як енергетична, адже від неї залежить світло та тепло в оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Владислав Олександрович побажав всім працівникам РЕМу доброго настрою, безаварійної роботи, міцного здоров'я, успіхів та благополуччя.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 422 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar