MENU

11:29
Естафета Перемоги

9 травня з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Ізюмі серед учнів загальноосвітніх закладів відбулась естафета.

Організатори змагань — управління молоді та спорту спільно з відділом освіти Ізюмської міської ради.

Заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін перед забігом привітав учасників змагань зі святом Перемоги та побажав успіхів бігунам.

У святковому забігу взяли участь 9 команд, в кожній по 6 бігунів і 3 в запасі. Маршрут був розділений на 6 етапів. Стартували на вул. Покровській навпроти магазину “Роза”, бігли до перехрестя вул. Покровської і вул. Героїв-Чорнобильців, далі по вул. Соборній. Фінішували навпроти КДК “Спартак”.

Етапи забігу успішно подолали всі учасники. За підсумками змагань ІІІ місце посіла команда ЗОШ №2, ІІ місце — команда гімназії №3.

Першою фінішну межу перетнула команда ЗОШ №6, яка за останні 9 років проведення естафети є 5-ти разовим переможцем. Тож в черговий раз перехідний кубок залишається у них.

Під час церемонії нагородження Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав присутніх з Великою Перемогою та зауважив, що такими спортивними заходами ми віддаємо шану ветеранам та данину пам'яті тим, хто віддав життя за мир на нашій землі. Команди-переможці отримали кубки, найшвидші бігуни — грамоти.

Святкової атмосфери заходу додавали веселі міньйони, які теж вболівали та підбадьорували дітей.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 410 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar