MENU

16:32
Євгеній Шахненко: В цьому році Ізюм підготувався до холодів набагато краще, ніж у попередні кілька років

2 серпня у великій залі засідань міськвиконкому було проведено виїзне засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр.

Роботу штабу очолив заступник голови Харківської обласної державної адміністрацій (ХОДА) Євгеній Шахненко.

Участь у засіданні штабу взяли Ізюмський міський голова Валерій Марченко, голови Ізюмської та Борівської райдержадміністрацій, керівники обласних галузевих департаментів, керівники комунальних служб міста Ізюм, Ізюмського та Борівського районів, керівники територіальних управлінь, представники селищних рад.

У ході засідання були розглянуті питання стабільного забезпечення тепло-, водопостачанням та водовідведенням споживачів в осінньо-зимовому періоді 2016-17 років; якісної підготовки житлового фонду, дорожнього господарства та об'єктів соціальної сфери; порушені проблемні питання.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко звітував про стан готовності господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

У ході обговорення керівники установ, підприємств і організацій міста та району запевнили членів штабу, що підготовка до функціонування об’єктів соціальної сфери та господарського комплексу в зимовий період протікає у плановому режимі, без збоїв.

Після засідання штабу Євгеній Шахненко в інтерв'ю відзначив, що робота з підготовки районів проходить задовільно, відповідно до складених графіків. Щодо Ізюма, то Євгеній Дем’янович задоволений роботою керівництва міста: “Я бачу, що зараз є багато позитивних моментів як з підготовки до опалювального сезону, так і з залученням інвестицій в Ізюм, розробкою енергозберігаючих програм (наприклад, комплексне забезпечення міста освітленням світодіоїдними лампами), ремонту доріг. Завдяки Ізюмському міському голові та його команді нарешті підготовлена вся документація для капітального ремонту міської лікарні. І це, я вважаю, значний успіх. При попередній владі спостерігалось затишшя”.

Єдиним недоліком Євгеній Шахненко вважає те, що Ізюмський водоканал, залишаючи тарифи на рівні 2014 року, працює собі в збиток. А такого допускати не можна.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 388 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar