MENU

12:14
ФК «Олімпік» і ФК «Крем'янець» в Ізюмському дербі розійшлися миром.

6 серпня на стадіоні «Локомотив» в 12 турі чемпіонату Харківської області серед аматорських команд відбулось футбольне свято – «Ізюмське дербі» між командами ФК «Олімпік» Ізюмський район і ФК «Крем’янець» м. Ізюм. За календарем номінальними господарями поля стали гравці «Олімпіка», оскільки в першому колі чемпіонату «Крем’янець» приймав гостей з району і поступився з мінімальним рахунком 1:2. Цей матч зібрав чималу глядацьку аудиторію.

З початку гри футболісти  «Крем’янця» заволоділи ігровою та територіальною ініціативою, але на 15 хвилині матчу гра вирівнялась і моменти почали з’являтись вже у «Олімпіка». Як і в першій грі між цими командами було дуже багато боротьби і жаги до перемоги. В першому таймі запам’ятався удар В’ячеслава Кульбіцького з «Крем’янця», який невлучно пробив з кількох метрів від воріт, запустивши м’яча над поперечкою, а в другому моменті після навісу Владислава Літвінова, м’яч влучив саме у поперечку воріт «Олімпіка» хоча голкіпер контролював ситуацію. Основні події розгорнулись у другому таймі, коли гравці «Олімпіка» повністю заволоділи ініціативою і створили декілька стопроцентних гольових моментів для взяття воріт «Крем’янця». Але м’яч вперто не бажав «лізти» в ворота. Після удару головою капітана «Олімпіка» Олександра Маліка, м’яч влучив в хрестовину, а після прострілу Василя Забашти ніхто не замкнув дальню штангу. Також свій момент не використав Сергій Шевцов. А самий вбивчий момент «Олімпіка» виник на останніх хвилинах матчу, який міг вирішити долю гри на користь «Олімпіка». Суддя призначив штрафний удар метрів в тридцяти від воріт «Крем’янця» за фол на Василі Забашті. До м’яча підійшов Владислав Іванов і підступним, міцним ударом вистрілив в нижній кут. Здавалось вже гол, але голкіпер «Крем’янця» Анатолій Грачов в карколомному стрибку зробив шедевральний сейв і кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий, тим самим врятував свою команду від неминуючого гола. Обидва учасника цього ігрового епізоду зірвали шквал овацій від вболівальників. То ж, гра боротьби та нервів завершилась нульовою нічиєю. Хоча глядачі і не побачили голів, але виставу і дозу адреналіну отримали на всі 100%. Нажаль, «Олімпік» і отримав в Ізюмському дербі 4 очки з 6 можливих, але це не допомогло нам піднятись в турнірній таблиці, а навпаки наші суперники скористались втратою очок і обішли нас. Так у 12 турі були зафіксовані сенсаційні результати: Балаклійський «Цементник» розгромив йдучий на 4 місці «Енергетик» з Слобожанського 6 : 2, «Газовик» з Ч. Донця мінімально переграв з рахунком 1 : 0 ФК «Дворічну», яка до цього матчу йшла на 3 сходинці, а Куп’янський «Металург» розтрощив лідера групи-ФК «Вовчанськ» 4 : 0.

Турнірна таблиця після 12 турів.

  1.     ФК «Вовчанськ» Вовчанськ-28 очок;
  2.     «Металург» Куп’янськ-27;
  3.     ФК «Дворічна» Дворічна-23;
  4.     «Енергетик-Центренерго» Слобожанський»-18;
  5.     «Газовик» Ч. Донець-12;
  6.     «Цементник» Балаклія-11;
  7.     ФК «Олімпік» Ізюмський район-10;
  8.     ФК «Крем’янець» Ізюм-8.

 В наступному 13 турі ФК «Олімпік» на виїзді зустрінеться у принциповому протистоянні  з Балаклійським «Цементником». Ця гра буде стоїти, як говориться, 6 очок. Нагадаємо, що перша гра в 1 колі на стадіоні «Локомотив» завершилась вольовою перемогою Ізюмчан 3:2. То ж, побажаємо районній команді перемоги над достойним суперником!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 677 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar