MENU

16:34
ГОЛОВНЕ-ЗАХИСТИТИ ПРАВА ДИТИНИ

17 березня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Василя Лесика відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Ізюмській райдержадміністрації.

На засіданні були розглянуті питання про надання дозволу батькам вчиняти правочини від імені неповнолітніх дітей, щодо надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно малолітніх дітей, про доцільність встановлення опіки (для органу опіки та піклування) та про недоцільність позбавлення батьківських прав.

Під час проведення засідання членами комісії ретельно опрацьовано всі наявні документи по заявлених справах, що потребували свого вирішення, заслухано громадян, яких було запрошено для вирішення питань по суті. По закінченні обговорення з кожного питання винесено рішення та надано рекомендації і висновки.

На завершення роботи комісії Василь Якович наголосив, що головне завдання членів комісії та влади в цілому – захистити права дитини. Орган опіки та піклування має важливу місію – приймати досить складні рішення, адже за ними стоять життя людей та долі дітей.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 387 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar