MENU

16:46
Гра ФК "Крем'янець" міцнішає

28 травня на стадіоні "Локомотив" відбувся черговий матч чемпіонату Харківської області з футболу. В запеклій та по-справжньому цікавій боротьбі зійшлася команда міста Ізюм "Крем'янець" (тренер - В'ячеслав Недавній) та "Газовик" Червоний Донець.

На святі спорту, яке зібрало чимало любителів футболу, міська команда забила свої перші голи - (18" - Ігор Кузін, 59" - Владислав Літвінов), обидва м`ячі з гри. Суперники ж відзначились двома голами з пенальті (32" та 62"- Олександр Буданцев). Друге пенальті було призначено після спірного, на думку багатьох глядачів видалення з поля голкіпера "Крем`янця" Анатолія Грачова, після чого міська команда залишилась в меншості.

Не зважаючи на багато гольових моментів від ФК "Крем`янець", в цей день поталанило саме гостям - на 83-й хвилині матчу м`ячем до сітки ізюмчан поцілив Сергій Морозов, тим самим вивівши "Газовик" до рахунку 2-3.

Результат зустрічі завершився не на користь "Крем`янця", однак яскрава гра ізюмської команди показала волю молодих футболістів до перемоги.

Віримо в команду та запрошуємо глядачів на чергові матчі ФК "Крем`янець"!

Окремо зазначимо, що найближча зустріч, де міська команда виступатиме в якості господарів: "Ізюмське дербі" на День Міста 11 червня 2016 року. На полі зустрінуться ФК "Крем`янець" місто Ізюм та ФК "Олімпік" Ізюмський район.

Місце проведення: Стадіон "Локомотив", початок о 14-00.

Управління молоді та спорту Ізюмської міської ради

Міська команда під час передмачевого тренування

Міська команда під час передмачевого тренування

Хвилина до старту матчу

Взаємоповага до суперника - один з основних принципів спорту

Гравці на полі

Тренер Крем`янця В`ячеслав Недавній та керівник команди Ігор Шполянський під час перерви між таймами

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 477 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar