MENU

18:38
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЗРОСТАННЯМ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ

Таку тему було розкрито під чассемінару директорів навчальних закладів району, який проходив 16лютого на базі Левківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Розпочалося семінарське заняття вправою "Дерево очікуваної мети”, яку запропонувала психолог Н.Коловоротна. На символічному дереві всі присутні залишили свої очікування від майбутнього спілкування.

Семінар містив дві частини – теоретичну і практичну. У ході першої з презентацією на тему: "Поняття професійної компетентності вчителя та її складові в умовах сучасної школи" виступила директор закладу Г.Гуртова. Галина Іванівна акцентувала увагу присутніх на основних чинниках, які впливають на зростання професійної компетентності вчителя.

Під час практичної частини відбувся обмін досвідом щодо шляхів формування та вдосконалення професійної компетентності педагога. Про напрацювання з цього питання розповіла заступник директора Левківської ЗОШ Т.Колісникова. Свої міркування висловили директори Червоношахтарської школи та Довгеньківського НВК Ю.Махова і К.Слабунова.

Працюючи у групах, учасники семінару складали алгоритм формування професійної компетентності вчителя, після чого захищали свої моделі.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 388 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar