MENU

13:30
Інспектори Ізюмського відділку поліції викрили 18 - річну дівчину, яка скоїла крадіжку мобільного телефону

До чергової частини Ізюмського відділку поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець, який повідомив, що у нього зник мобільний телефон «NOKIA». Сума матеріального збитку складає 430 грн.
Інспектори поліції відразу почали встановлювати всі обставини зникнення мобільного телефону, з’ясувалося, що напередодні до дружини потерпілого приходила її 18-річна знайома. Чоловік розповів, що в останнє він бачив телефон як раз в той час, коли у них вдома була гостя, після того часу телефон він не бачив.
Поліцейські провели ряд слідчо-оперативних дій та встановили, що злочин скоїла знайома потерпілого. Під час перебування у гостях подружжя дівчина помітила, що телефон лежить на відкритому місці і скористалась, тим що господарі будинку постійно виконували хатні справи не звертаючи уваги на мобільний телефон, остання вирішила його поцупити. На допиті зловмисниця зізналася, що вона ніде не працює, а її телефон на днях зламався, тому вона скористалась тим, що її знайомі заклопотані хатніми справами, скоїла крадіжку телефону. Речовий доказ вилучено.
Слідчим Ізюмського відділу поліції у Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Слідство триває.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 388 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar