MENU

08:26
Інспектори поліції Харківщини затримали рецидивіста, який обікрав своїх сусідів

Як встановили працівники Ізюмського відділу поліції, 29-річний зловмисник скористався відсутністю господарів та скоїв злочин.

До чергової частини Ізюмського відділу поліції звернулися 54-річна мешканка району, яка повідомила, що протягом декількох тижнів вона гостювала у своєї доньки в іншій області, а коли повернулась до своєї оселі, виявила відсутність двох електроплиток, декількох алюмінієвих каструль та іншого дрібного посуду. Сума матеріального збитку склала майже 900 гривень.

Під час розшукових дій були перевірені особи, раніше засуджені за аналогічні злочини, пункти прийому металобрухту, а також були опитані мешканці сусідніх вулиць. Під підозру потрапив 29-річний чоловік, якого у березні поточного року було засуджено за аналогічний злочин. У будинку чоловіка було проведено санкціонований обшук, під час якого було виявлено усі речі потерпілої.

З пояснень підозрюваного стало відомо, що у нього не було коштів придбати приладдя на кухню, тому він вирішив обікрасти сусідку.

Речові докази вилучено.

Слідчим Ізюмського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

 

ВК ГУНП

в Харківській області

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 402 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar