MENU

12:06
ІЗ ВДЯЧНІСТЮ ЗА ПРАЦЮ НА БЛАГО ІЗЮМЩИНИ

Сьогодні список почесних громадян Ізюмщини поповнився ще одним ім’ям - ДмитріяСеменовича Черненка. Відповідне рішення було прийнято депутатами

на III сесії районної ради VII скликання.

ДмитріяЧерненка на Ізюмщині знають з 1966 року. Свою трудову діяльність він розпочав тут, вже маючи певний досвід будівельної справи. Його робота у цій галузі припадає на той час, коли в районі розгорнулося широке будівництво виробничих сільськогосподарських об’єктів, житла та соціально-культурної інфраструктури села.

За його безпосередньої участі, у 1970-1980 рокив районі виросли тваринницькі комплекси в селах Левківка, Червоний Оскіл, Забавне, Довгеньке, Липчанівка, Бугаївка та інших, десятки молочно-товарних ферм, свиноферм і вівчарень. Майже в кожному селі було побудовано по 10-30 житлових будинків, з’явилися нові вулиці і поселення. За цей час побудовано 6 клубів, 12 шкіл, десятки магазинів, амбулаторії та інші об’єкти. Були зведені комбікормовий завод в селі Капитолівка, м’ясокомбінат, виробничі приміщення лісгоспу. Для переселенців Чорнобильської зони зведено 16 житлових будинків. Працювати доводилося без вихідних, з ранку до пізнього вечора.

Ізюмський райагробуд на чолі з ДмитріємЧерненком був неодноразовим переможцем обласних змагань. Вийшовши на заслужений відпочинок,Дмитрій Семенович продовжував працювати в проектних будівельних структурах міста. На сьогодні він є активним учасником громадського життя району, членом ветеранської організації.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 477 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar