MENU

15:12
Ізюм зустрічав “Марафон Миру”

В день Христового Воскресіння наше місто урочисто зустріло учасників міжрегіонального забігу "Марафон Миру", маршрут якого пролягав через Слов'янськ, Святогірськ, Ізюм та Барвінкове.

Спортсмени, серед яких були люди з обмеженими фізичними можливостями, прибули на центральну площу міста під час пасхального богослужіння, яке проводило духовенство Ізюмської Єпархії на чолі з Архієпископом Ізюмським і Куп'янським Єлисеєм.

З вітальним словом до спортсменів звернувся заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін: "Від щирого серця раді бачити Вас в нашому місті. Марафон в ім'я миру - символічний в день, коли всі люди єднаються навколо радості Божого Воскресіння, коли зупиняються будь-які чвари, а серця сповнені почуттями добра та любові. Запрошуємо Вас приєднатися до Пасхальної вечірні!".

Марафон проводився за ініціативи Слов'янської міської асоціації громадських організацій інвалідів та об'єднав навколо себе спортсменів з Києва, Харкова, Кривого Рогу, Краматорську, Горлівки, Єнакієвого, Слов'янська та Жовтих Вод.

Серед близько 40 марафонців - сім було з нашого міста -це представники спортивної ініцативи "Клуб Марафон м.Ізюм": Анатолій Крилевський, Олександр Пархоменко, Тетяна Гапон, Надія Чуб, Сергій Волобуєв, Віктор Шкарлет, Віктор Веремієв.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 395 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar