MENU

10:19
Ізюмчани бажають жити в чистому місті

За розпорядженням Ізюмського міського голови Валерія Марченка Комунальне підприємство «Благоустрій м. Ізюма» разом із головами квартальних комітетів розпочали роботу по укладенню договорів з мешканцями міста та підприємцями на вивезення сміття.
Роз’яснювальні бесіди з жителями приватного сектору міста показали позитивне ставлення ізюмчан до такої ініціативи. Вперше за багато років більшість мешканців Ізюма усвідомлюють необхідність укладення договорів на вивіз сміття та йдуть назустріч комунальникам. А тим хто ухиляється від укладання договору складають приписи і відправляють їх на розгляд адміністративної комісії.


Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність за порушення правил благоустрою населених пунктів у вигляді штрафу для громадян у розмірі від 340 грн. до 1360 грн.
З підприємцями також проводиться відповідна робота, тому вже 90% суб’єктів підприємницької діяльності в Ізюмі мають укладені договори на вивіз сміття. Це стало можливим завдяки співпраці адміністрації КП «Благоустрій» з керівництвом Ізюмського Управління Держпродспоживслужби (колишня санстанція).
Недобросовісних підприємців Держпродспоживслужба перевіряє на ознаки порушення санітарно-гігієнічного стану і вразі відсутності укладеного договору на вивіз сміття таких підприємців очікує адміністративний штраф у розмірі від 850 грн. до 1700 грн.
Як зазначають в абонентській службі «Благоустрою» найкраща ситуація з укладанням договорів в приватному секторі по вул. Приладобудівників в квартальному комітеті №1. Найгірша – в мікрорайоні «Верхнє селище», де мешканці створюють стихійні сміттєзвалища.
Міська влада в чергове закликає ізюмчан відповідально ставитися до вирішення загальноміських проблем, з повагою ставитися до оточуючого середовища і максимально сприяти відновленню благоустрою в нашому рідному місті.
Пам’ятаймо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 411 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar