MENU

16:58
Ізюмчани долучились до Дня української вишиванки - свята, яке покликане зберегти споконвічні українські народні традиції

Відзначають його щороку в третій четвер травня.

У цей день можна побачити багатьох українців у вишиванці, які надягають її на роботу, в університет, школу, садочок або просто на прогулянку.

Аби продовжити славні українські традиції і висловити свою національну і громадянську позицію, культурну освіченість і духовну свідомість ізюмчани теж долучились до  Всеукраїнської акції “День української вишиванки” та одягли національне вбрання. Продемонстрували в цей день свій патріотизм та любов до українських цінностей працівники виконавчого комітету Ізюмської міської ради, управління праці та соціального захисту населення, пенсійного фонду, Ізюмського комунального підприємства теплових мереж, закладів медицини, освіти та багато ін.

Сьогоднішній день показав, що ізюмчани відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.  Адже вишиванка – символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають. Вишиванка – це генетичний код нації.

Апарат виконавчого комітету Ізюмської міської ради

Управління праці та соціального захисту населення

Ізюмське комунальне підприємство теплових мереж

Ізюмське управління пенсійного фонду

ІЗЮМСЬКА ОБ'ЄДНАНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА ІНСПЕКЦІЯ

Адміністрація Центральної міської лікарні

Учні гімназі №1

 

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 1050 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar