MENU

21:33
Ізюмчани урочисто провели свого земляка Олександра Єзика на Олімпійські ігри в м. Ріо-де-Жанейро

З 5 по 21 серпня 2016 року в Бразилії відбуватиметься найграндіозніша спортивна подія - ХХХІ Олімпійські ігри, які  стануть для незалежної України вже дванадцятими. А для Ізюма — першими. Адже за всю історію нашого міста вперше на світовій арені спорту його представлятиме ізюмчанин.

 

З нагоди такої знакової події 4 серпня  урочисто провести на Параолімпійські ігри в Бразилію Багаторазового Чемпіона України з настільного тенісу,  учасника та призера чемпіонату Європи, учасника чемпіонату світу, переможця  та призера в міжнародних рейтингових турнірів з настільного тенісу Олександра Єзика, виказати йому свою підтримку та побажати перемоги, на центральній площі міста зібрались сотні ізюмчан та керівництво міста.

Урочисті проводи розпочались із спортивного параду, який відкрили вихованці  - відділення баскетболу Дитячо-юнацької спортивної школи «Донець». Потім центральною площею під бурхливі оплески пройшли вихованці відділення футболу, футбольного клубу “Крем’янець”, відділення боксу, боротьби самбо, клубу марафон, велоклубу, стріт-воркаутери, бодібілдери та пауерліфтери.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко у своїй промові відзначив, що для Ізюма велика гордість жити разом з таким земляком, який представлятиме наше місто на найвищому світовому рівні. Разом з тим побажав  величезної сили волі і натхнення для підкорення нової спортивної вершини.

Після державного гімну України над Ізюмом вперше  замайорів прапор Олімпійських ігор.

Учасники параду в  показових виступах перед глядачами демонстрували свої спортивні успіхи.

Винуватець свята Олександр Єзик звернувся до присутніх із словами вдячності за таку величезну підтримку. Він зауважив, що секрет успіху чемпіона спорту - це щоденне завзяте тренування.

Наприкінці параду відбувся найбільш хвилюючий момент – Олександр Єзик на візку проїхався по колу, аби потиснути руку усім присутнім, які в свою чергу говорили чемпіону теплі слова подяки і бажали перемоги на змаганнях в Бразилії.

Така зворушлива та грандіозна подія не залишила байдужим жодного ізюмчанина присутнього на параді. Залишається тільки спостерігати за ходом Параолімпійських ігор та вболівати за нашого земляка Олександра Єзика.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 860 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar