MENU

11:16
Ізюмські школярі відпочили у пришкільному мовному таборі „Join us”

З 31 травня на базі Ізюмської гімназії №3 розпочав роботу літній мовний табір „Join us”, де 24 учня вивчали англійську мову. Протягом 2-х тижнів школярі 3-4-х класів у невимушеному середовищі покращували практичні вміння та навички, розширювали кругозір, вдосконалювали навички мовленнєвої діяльності через спортивні ігри, тренінги, концертні програми та театралізовані вистави іноземною мовою, велася робота над проектом “Healthyliving”, кінцевим продуктом якого є стіннівка про здоровий спосіб життя. Для роботи над проектом використовувалися методичні матеріали видавництва «Пірсон». Актуальність обраної теми полягає в тому, що в наші дні все більше школярів замислюється над перевагами ведення здорового способу життя, правильним харчуванням та занять спортом.

Вчителі-тренери Телешик Ірина Вадимівна, Орел Маргарита Олександрівна та Дубовик Олена Олександрівна вчили учнів співпраці в команді, ділитися та набувати досвід під час виконання презентацій творчих проектів. Більше того, кожен учасник мав можливість вибрати для себе улюблений вид діяльності, наприклад, міні-проект „Улюблені фрукти”; розгадування кросвордів, цікаві вікторини ; тімбілдінг, спрямований на пошук інформації для проекту в мережі Інтернет; квест під час екскурсій до парку міста Ізюма, до річки Сіверський Дінець ; конкурс малюнку на асфальті.
Кожен учень мав можливість проявити себе в різних видах діяльності і дістати мотиваційні заохочення. Завдяки грамотним методичним завданням заняття у мовному таборі не нагадували урок, а допомагали учням непомітно подолати мовний бар’єр, отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови. Найбільш активні учасники були нагороджені грамотами у номінаціях „Кращий актор”, „Кращий співак”, „За кращу вимову скоромовок”, „За співпрацю в групі”. Отже, можна сказати, що за допомогою методики „Граючись навчаємось” у мовному таборі учні мали змогу розвинути свою креативність, повірити в свої сили.
14 днів мовного табору „Join us” залишили незабутні враження в пам’яті учнів гімназії.
Ірина Телешик, керівник мовного табору „Join us”.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 399 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar