MENU

12:25
Ізюмський міськрайонний центр зайнятості провели Ярмарок вакансій за військовими та цивільними професіями на контрактній основі.

Ізюмський міськрайонний центр зайнятості та Харківський обласний центр зайнятості спільно з Харківським обласним та Ізюмським об’єднаним міським комісаріатом за підтримки Ізюмської міської ради та Ізюмської районної державної адміністрації провели Ярмарок вакансій за військовими та цивільними професіями 
на контрактній основі.
На заході були присутні Ізюмський міський голова Марченко Валерій Віталійович, секретар Ізюмської міської ради Єрдаларян Артем Гнунович, голова Ізюмської райдержадміністрації Шамрай Любов Миколаївна та заступник голови Ізюмської райдержадміністрації Лесик Василь Якович .
Відкрив захід заступник голови Ізюмської райдержадміністрації Лесик Василь Якович, який розповів про переваги військової служби за контрактом, як альтернативи постійній зайнятості з високими соціальними гарантіями та пільгами.
Про умови прийняття на військову службу за контрактом повідомив ТВО військового комісара Ізюмського ОМВК Водолазський Роман Костянтинович.
Представники військових частин ознайомили присутніх з військовими та цивільними професіями, які користуються попитом у військових частинах: водій автотранспортних засобів,токар, слюсар-ремонтник, слюсар-електрик, кухар, медична сестра, механік, механік-водій, радіо-телефоніст, стрілець а також з умовами праці, грошовим забезпеченням, перспективами кар’єрного росту, особливостями пенсійного та медичного забезпечення військовослужбовців, забезпечення соціальними гарантіями військовослужбовців та членів їх сімей, а також про умови прийняття на військову службу за контрактом. 
Згідно з чинним законодавством України на військову службу за контрактом приймаються громадяни чоловічої статі, які не проходили строкової військової служби, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою віком від 18 до 60 років, визнані військово-лікарськими комісіями придатними за станом здоров’я до проходження військової служби і мають відповідну фізичну підготовку, та громадяни жіночої статі, які придатні за станом здоров’я до проходження військової служби в мирний час.
За словами директора Ізюмського міськрайонного центру зайнятості Базарової Людмили Євгенівни контрактна служба у Збройних Силах України - це престижно, це достойна заробітна плата, це належний соціальний захист з боку держави.
Перед учасниками зустрічі виступила представник Харківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Тамара Василівна Мостіпан. Вона надала інформацію про можливість безкоштовного навчання в центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за 26 професіями.
У заході взяли участь мешканці м. Ізюм та Ізюмського, Барвінківського та Борівського районів. 
Всього у заході прийняли участь 484 осіби, з них 286 безробітних, 98 осіб з числа зайнятого населення, також були присутні особи з числа учнівської та студентської молоді міста Ізюм. Зацікавлені особи в проходженні військової служби за контрактом мали змогу індивідуально поспілкуватися з представниками військових частин.
Всього зацікавились інформацією про контрактну службу 147 осіб з них 124 безробітних. Надали згоду на службу за контрактом 44 особи з них 27 безробітних.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 603 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar