MENU

21:39
Як підприємства отримуватимуть компенсацію середнього заробітку мобілізованих працівників

Управління соціального захисту населення Ізюмської райдержадміністрації повідомляє, що постановою КМУ від 4 листопада 2015 року №911 затверджено зміни до Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Відповідно до цієї постанови, відтепер компенсується середній заробіток працівників, призваних на військову службу, які підлягають демобілізації але продовжують службу за контрактом, чи прийнятих на військову службу за контрактом. Також змінено термін компенсації – до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації (раніше – не більше року), контрактникам – не більше ніж на строк укладеного контракту.

Звертаємо вашу увагу, що змінено бланк Додатку 1 до Порядку.

Починаючи з грудня 2015 року, приймаються звіти за 2014 рік, кожен місяць окремо. Також окремо подаються звіти за працівників, прийнятих на військову службу за контрактом. В ці звіти не вносяться дані про працівників, які продовжують службу в межах року, а подаються окремими звітами.

За додатковою інформацією звертатися до управління соціального захисту населення райдержадміністрації - кімната №18 або за телефоном: 2-35-62.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 433 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar