MENU

14:58
Юні туристи зі Студенка взяли участь у Всеукраїнських змаганнях

У липні поблизу с. Оріховиця Ужгородського району Закарпатської області відбулися 44-й Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму та 10-й Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців. У складі збірної команди юних туристів Харківської області успішно виступили у змаганнях учні Студенокського навчально-виховного комплексу Микола Морока та Каріна Шишко.
Мальовничі краєвиди та гостинність господарів змагань надихнули наших юних спортсменів. Вже в перший день  вони посіли 3-тє місце на  дистанції "Крос-похід" 4-го класу складності та підтвердили спортивний розряд "Кандидат  у майстри спорту України". Микола та Каріна також достойно виступили другого дня на дистанції "Командна смуга перешкод", а останнього дня  на дистанції "Зв’язки"  серед  48-ми команд-учасників  вибороли  5-те місце. Завдяки умінням студенокських туристів (тренер Роман Цапок) та учнів з Чугуївського, Великобурлуцького районів і м. Чугуєва - членів команди,  туристи-краєзнавці Харківщини серед 24-х кращих команд України посіли загальне 7-ме місце.

Під час поїздки школярі не тільки змагалися. Вони побували на екскурсіях в містах Ужгород та Львів,  оглянули старовинні замки та інші історичні пам’ятки, знайшли нових друзів з різних куточків нашої Батьківщини.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 392 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar