MENU

12:41
Кам’янські школярі привітали працівників сільського господарства

Вчора у Кам’янському навчально-виховному комплексі відбулося свято – вихованці закладу підготували для односельців – аграріїв концертну програму до Дня сільського господарства.

На святі були присутні почесні гості: заступник голови райдержадміністрації В.Лесик, заступник голови районної ради С.Дуванський, підполковник поліції С.Половецький, керівник ФГ «Іскра» В.Верцун, помічник народного депутата України В.Остапчука, депутат районної ради В.Сердюк.

З вітальними словами до присутніх звернувся Василь Лесик, відмітивши нелегку, але дуже важливу роботу хліборобів, адже район живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю.

Сільський голова Л.Задніпровська разом з директором НВК Н.Перепелицею подякували сільгоспникам за самовіддану й невтомну працю, допомогу у вирішенні соціальних питань на селі та висловили щирі побажання з нагоди свята.

Міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання нашого чарівного краю бажали працівникам ланів учні закладу, вітаючи їх веселою піснею.

Свято продовжилося врученням свіжоспечених короваїв – символу щедрості і гостинності. Запашним короваєм і чаєм школярі почастували усіх присутніх.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 359 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar