MENU

18:31
Канікули з книгою

 На початку літніх канікул міські бібліотеки радо зустрічають дітей з пришкільних таборів. Для маленьких відвідувачів бібліотекарі міської централізованої бібліотечної системи підготували цікаві і різноманітні заходи.

Зокрема для учнів 3 – іх класів ЗОШ №4, в дитячому філіалі відбувся захід «Захист дитини у цілому світі – місія честі, любові й добра». Учні в ігровій формі за допомогою відеороликів познайомилися з Конвенцією прав дитини, відповідали на запитання казкової вікторини, грали в гру «Так чи ні». Кожна дитина розповіла про своє ім’я, свої захоплення та вподобання. Захід супроводжувався переглядом цікавих відеороликів.

Бібліопікнік «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі» для учнів перших класів школи № 4 проводився на вулиці. До ігрової програми були включені конкурси, ігри, вікторини. Діти розгадували загадки про літо. Брали участь у конкурсі «На лісовій галявині», грали в гру з м’ячем, і з задоволенням малювали на асфальті веселе літо. А на завершення їх чекала захоплююча вікторина в повітряних кульках та перегляд мультфільмів.

На літературно – ігровій програмі «Читаємо, граємо, літо зустрічаймо» учні 1 – х класів гімназії № 1 з задоволенням відповідали на запитання вікторин «Цей цікавий світ казок», «Загадки квітки – семицвітки» , «Чарівна скринька», музичної та відео вікторини. Захід викликав у дітей інтерес до книги, до читання і першокласники побажали стати читачами бібліотеки.

Працівники бібліотеки - філії №1, разом з учнями 1 – х класів ІЗОШ№12 провели "Казкова мандрівка по книжковому царстві". Діти залюбки відгадували героїв улюблених казок, грали в гру "Казкові речі","Казкологія", підвели підсумки свого навчання, позмагавшись в грі "Ерудит ", а також записалися в бібліотеку і взяли цікаві книжечки,щоб продовжити казкову мандрівку сторінками книжок вже самостійно.

Ще одна казкова мандрівка "У світі казки чарівної" чекала учнів других класів ЗОШ №12. Діти пригадали казочки, які знають, дізналися багато цікавого про історію створення казок, пограли в цікаві ігри "Казковий ланцюжок","Чарівна торбинка","Математична казкарія","Чарівні предмети","Я тебе знаю", пригадали казкових героїв улюблених книг.

Працівники бібліотеки-філії №2 запропонували дітлахам розважальну програму «Долонька щастя» , до якої включили цікаві літературні конкурси та вікторини. Також діти взяли участь в дружньому інтерв’ю «Що для тебе щастя?». Діти з задоволенням спілкувалися та брали участь в конкурсах. А ще в бібліотеці малята переглянули фільму "Пригоди Паддінгтона" за твором англійського письменника Майкла Бонда.

Канікули тільки розпочалися, тож у дітлахів попереду ще багато цікавих зустрічей в бібліотеці, захоплюючих книжок та мандрівок книжковими островами.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 395 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar