MENU

10:58
Керівництво району обговорили нагальні питання жителями села Кам’янка.

Земельні відносини стали головною темою зустрічі керівництва району – голови районної ради Сергія Дуванського та заступника голови райдержадміністрації Василя Лесика  з жителями села Кам’янка. Для обговорення своїх проблемних земельних питань, кам’янчани – власники земельних паїв на чолі з сільським головою прийшли сьогодні на збори до місцевого Будинку культури. Начальник Управління Держгеокадастру в Ізюмському районі Наталія Ревенко надала роз’яснення щодо порядку оформлення кадастрових номерів земельних ділянок. При цьому Наталія Олександрівна наголосила, що основним документом, який засвідчує право власності на земельну частку є Державний акт на право власності на земельну ділянку.

На зборах було порушено питання про виділення частини розпайованих земель за рахунок незатребуваних паїв для ведення особистого господарства працівникам соціальної сфери села. Після обговорення було прийнято рішення надати земельні частки освітянам, медикам, працівникам культури та соціальним працівникам.

Під час зустрічі жителі села отримали також роз’яснення з питань призначення житлових субсидій, передачі показань щодо спожитого газу тощо.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 427 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar