MENU

18:56
Харківщина туристична

8 грудня 2015 року за ініціативою Депатраменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації, ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», Регіонального центру міжнародних проектів і програм ХНУ ім. В.Н.Каразіна відбувся семінар-тренінг «Туризм: час виходити за межі» за участю представників туристичного бізнесу, екскурсоводів, громадських організацій, а також заступника начальника Управління культури та туризму Сумської облдержадміністрації. Під час заходу були обговорені проблемні питання і перспективи щодо розвитку внутрішнього туризму, створення та популяризація нових екскурсійних маршрутів, шляхів співпраці туристичного бізнесу, владних структур та громадських організацій. У межах панельної дискусії була проведена презентація туристичного потенціалу Харківської та Сумської областей.
Було наголошено не тільки про проблеми, які є в галузі двох областей, а також підтверджені наміри щодо подальшої співпраці представників влади і туристичного бізнесу, створення туристичних путівників, спільне рекламування культурного продукту, залучення студентства до участі у проектах туристичного спрямування, організація інфотуру по Сумській області, обмін інформацією щодо туристко-рекреаційного потенціалу та наявних туристичних і екскурсійних маршрутів.
Важливим кроком стало підписання Угоди про співробітництво у галузі туризму між Управліннями культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації та Департаментом культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 389 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar