MENU

17:59
Комунальники позапланово ремонтують вибоїни на дорогах

Під час капітального ремонту ізюмських доріг Ізюмський міський голова Валерій Марченко доручив комунальному підприємству «Благострій м. Ізюма» провести поточний ремонт вибоїн на дорогах власними силами.

Тобто, асфальт, який знімається під час ремонту доріг, використовується працівниками «Благоустрою» у вторинному виробництві, до нього додають смолу і прогрівають суміш.

Таким чином, минулого тижня було розпочато ямковий ремонт ділянки дороги по вул. Донця-Захаржевського (колишня вул. Кравцова).

Ця вулиця не увійшла до переліку тих, які першочергово потребували ремонту та були затверджені депутатами Ізюмської міської ради. Але, за словами керівника підприємства Юрія Бриля, дорожнє покриття на вказаній вулиці знаходилось в незадовільному стані і потребувало нагального ремонту.

Упродовж кількох днів працівники КП “Благоустрій м. Ізюма” залатали майже всі ями та вибоїни на зазначеній вулиці.

У подальшому, після ремонту підприємством ВАТ «ШРБУ» ізюмських доріг, залишиться старий асфальт і його можна буде теж «перетопити», планується провести ямковий ремонт дорожнього покриття біля автобусних зупинок громадського транспорту та інших вулиць.

Такий спосіб ремонту вибоїн на дорогах дозволяє значно економити бюджетні кошти, призначені для ремонту доріг. А також, максимально ефективно задовольняти потреби автомобілістів, водіїв таксі, громадського транспорту та їх пасажирів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 478 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar