MENU

19:11
«КРАЩІ РОБОТОДАВЦІ ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ»

Дуже не просте завдання в наш час бути гарним господарем. Вчасно виплачувати працівникам заробітну плату на рівні, не нижчому за прожитковий мінімум, перераховувати необхідні платежі до бюджетів усіх рівнів, дотримуватися вимог техніки безпеки праці, створювати нові робочі місця, випускати конкурентоспроможну продукцію.

З метою підвищення ефективності роботи підприємств всіх форм  власності, заохочення роботодавців до збереження діючих та створення нових робочих місць, зменшення напруженості на ринку праці та підвищення іміджу роботодавців в Ізюмському районі був проведений районний етап обласного конкурсу на звання « Кращий роботодавець року». Учасниками конкурсу стали  підприємства Ізюмського  району керівники яких піклуються о підвищенні іміджу своїх підприємств. 

Переможці конкурсу визначалися за наступними номінаціями:

«Кращий роботодавець року для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню»

«Кращий роботодавець року для осіб з інвалідністю»

«Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт »

В кожній номінації визначались переможці серед підприємств з середньообліковою чисельністю працівників: до 100 осіб; від 101 до 1000 осіб.

     Після детального розгляду матеріалів, які надійшли від учасників конкурсу, організаційний комітет визнав переможцями на районному рівні  наступні підприємства:

1.   Серед підприємств з середньообліковою чисельністю від 101 до 1000 осіб за номінаціями «Кращий роботодавець року для осіб з інвалідністю за 2015 рік», «Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт за 2015 рік » визнано переможцем Філію ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України «Ізюмський комбінат хлібопродуктів», керівник Ісламов Вісхан Алавдієвич.

2.   Серед підприємств з середньообліковою чисельністю від 101 до 1000 осіб в номінації «Кращий роботодавець року для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2015 рік» визнано переможцем                  ДП «Ізюмське лісове господарство», керівник Павленко Анатолій Володимирович .

3. Серед підприємств з середньообліковою чисельністю  до 100 осіб за номінацією «Кращий роботодавець року для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню» визнано переможцем ТОВ «Агрофірма ЮГ-М», керівник Шевляков Михайло Михайлович .

4. Серед підприємств з середньообліковою чисельністю  до 100 осіб за номінаціями «Кращий роботодавець року для осіб з інвалідністю», «Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт » визнано переможцем ФГ «Колос», керівник Денисов Микола Борисович .

     Відповідно до положення матеріали переможців конкурсу були надані до організаційного комітету з проведення обласного конкурсу на звання «Кращий роботодавець року»  Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

     Вітаємо переможців та бажаємо, щоб у майбутньому кожний роботодавець пишався своїми досягненнями!   

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 462 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar