MENU

13:48
Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування 4 грудня відбулися урочистості за участю керівництва району, сільських голів, посадових осіб та депутатів місцевих рад, керівників підприємств та організацій, ветеранів органів місцевого самоврядування. 

З вітальним словом виступили голова райдержадміністрації Любов Шамрай та депутат обласної ради Вісхан Ісламов. Було відзначено, що на органи місцевого самоврядування покладається велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад та благополуччя жителів у кожному населеному пункті, за успішне здійснення реформ щодо розширення прав і можливостей розвитку територіальних громад.

В урочистій обстановці за багаторічну плідну і сумлінну працю, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, співпрацю та порозуміння у вирішенні актуальних питань життєдіяльності територіальної громади Почесною грамотою Ізюмської районної державної адміністрації та Ізюмської районної ради було нагороджено Миколу Проценка, Степана Прудкого і Галину Федоряку.

Також цю почесну відзнаку з нагоди Дня місцевого самоврядування було вручено головному інженеру ТОВ "ВКФ «Розвідник" Людмилі Маковецькій за співпрацю у вирішенні актуальних питань життєдіяльності населених пунктів району та регіональному координатору проекту "Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та постраждалого населення в Україні" по Харківській області Наталії Сафроновій за сприяння у вирішенні проблем вимушених переселенців і впровадження заходів щодо покращення соціальної інфраструктури громад Ізюмського району.

У ході свята Почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради було нагороджено Сергія Філоненка, директора державного підприємства "Ізюмський приладобудівний завод" за активну життєву позицію, вагомі здобутки у професійній діяльності та особистий внесок у розвиток оборонної галузі.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 377 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar