MENU

10:51
МАЙЖЕ 4 МЛН. ГРН. БУДУТЬ ОСВОЄНІ В СЕЛІ ДІБРОВА

Голова районної державної адміністрації Любов Шамрай зустрілася з представниками малого бізнесу - власниками земельних ділянок, які обробляють землю самостійно, на території Капитолівської та Червонооскільської сільських рад.

Під час спілкування з власниками особистих селянських господарств Любов Миколаївна повідомила, що у 2016 році завдяки наполегливості Капитолівського сільського голови і попереднього, і нинішнього та депутатів усіх рівнів вдалося отримати з Державного фонду регіонального розвитку (в області отримали лише 11 районів із 27) кошти на розвиток інфраструктури. Ізюмський район отримав майже 4 млн. грн., які будуть освоєні в селі Діброва Капитолівської сільської ради на реалізацію проекту заведення Букінської води, який готувався ще в 2007 році. 3,7 млн. грн. піде на будівництво водогону з Букіно, де вода є найякіснішою на території Харківської області, а решта коштів на вуличне освітлення.

Вирішити це питання вдалося також завдяки активній позиції нашого обласного депутата, директора ІКХП ВісханаІсламова, який особисто був на прийомі у губернатора.

"Справа в тому, що у разі отримання коштів з Державного фонду будівництва ми маємо долучитися власними коштами у розмірі 10%. Тож,було вирішено, що 10% від вартості вуличного освітлення, а це майже 22 тис. грн.,візьме на себе бюджет Капитолівськоїсільської ради, а 10% від вартості будівництва водогону в селі Діброва 370 тис. грн. районний бюджет. Плануємо до 25 лютого сесією районної ради прийняти відповідне рішення", зазначила Любов Миколаївна.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 516 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar