MENU

16:50
«Миколаєва зірка» для клубу «Елегія»

Клуб спортивного танцю «Елегія» постійно приймає участь у різноманітних фестивалях, конкурсах, турнірах, представляючи там наше місто. От і у День Святого Миколая вихованці «Елегії» святкували не вдома, а виборюючи нагороди на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі бального танцю «Миколаєва зірка». Змагались за перемогу із півтора тисячами учасників з Харківської, Київської, Вінницької та Дніпропетровської областей.


Тріо дівчат у категорії «юн+мол» – Наугольна Вікторія, Журова Марія та Чередниченко Ольга – зайняли І місце. А інше тріо – Сліпушкіна Олександра, Степенець Марія та Приступа Вікторія – посіли ІІ місце у «е-класі».
Також дівчата, кожна у свої категорії, виступили із сольними номерами. Ткачова Юлія зайняла ІІ місце, Приступа Вікторія ІІІ місце, а Сліпушкіна Олександра посіла І місце у напрямку «стандарт» та ІІ місце у «латині». Результати виступів стали кращим подарунком для учасників та керівників колективу – Світлани та Лілії Фролових.
Окрім змагання на фестивалі, учасниці колективу гуляли по Святково прикрашеному Києву, фотографувались та набирались натхнення на подальші тренування та виступи.
Управління культури

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 416 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar