MENU

21:32
Місто на Харківщині отримає грант на енергозбереження у розмірі 275 тис. євро

Місто Лозова (Харківська область) підвищить енергоефективність освітніх закладів та проведе реконструкцію зовнішнього освітлення за 275 тисяч євро. 

Грант на енергозбереження населеному пункту виділить Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО). 

Як зазначає начальник управління економіки Лозівської міськради Сергій Гранкін, за грантові кошти у місті впровадять енергоефективні заходи у двох навчальних закладах. Так, у дитячому садку No13 з’явиться тепловий насос для підігріву води, а в 4-му ліцеї замінять вікна на металопластикові, встановлять локальні системи вентиляції та енергозберігаючі лампи. 

На додачу, в центрі міста – на проспекті Перемоги – проведуть реконструкцію вуличного освітлення з використанням енергоощадних світлодіодних ламп. 

Згідно з грантовою угодою, заплановані проекти мають бути реалізовані до вересня 2015 року. Встановлені Північною екологічною фінансовою корпорацією строки, за словами Сергія Гранкіна, цілком реальні.  

Передбачається, що остаточна сума гранту, який отримає Лозова, стане відома після закупівель та конкурсів, які наразі проводить НЕФКО, і не буде перевищувати 275 тисяч євро. 

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 371 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar