MENU

10:58
На Ізюмщині поліцейські забезпечили безпеку пасажирів автобусу міжміського сполучення

Днями інспектори поліції під час патрулювання на небезпечній ділянці дороги помітили автобус, біля якого було велике скупчення людей.

Подія сталося на трасі Київ-Харків-Довжанський близько 20-00 години до чергової підрозділу Ізюмського відділку поліції зателефонував інспектор групи швидкого реагування Ізюмського ВП та повідомив, що під час патрулювання території міста, помічено на небезпечній ділянці, на узбіччі дороги, нерухомий габаритний автобус міжнародного перевезення та велике скупчення людей навколо нього.

Під час з’ясування обставин, що спричинили зупинку автобуса, майже на проїзній частині, встановлено, що зламалася системи охолодження.

За лічені хвилини до місця зупинки транспортного засобу прибув ще один наряд патрульної поліції. Поліцейські максимально забезпечили безпеку автобусу та пасажирів під час проведення водієм ремонту та попередили аварійні ситуації, які б могли статися у нічний час поєднуючи з тим, що дана ділянка дороги потребує ремонту. Протягом часу автобус було відремонтовано, усі пасажири згідно куплених білетів зайняли свої місця та вирушили у пункт призначення.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 378 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar