MENU

17:25
На Ізюмщині працівники культури не терплять диктатури (+Видео)

Цей крилатий вислів прозвучав з вуст заступника голови РДА Василя Лесика під час урочистостей, що відбулися в районному Будинку культури.
Привітати митців самодіяльного мистецтва прийшли керівники міста і району, представники трудових колективів. « Кажуть, село – це колиска нації. А колиска самого села - це культура», - зазначила голова РДА Любов Шамрай. За її словами, саме працівники культури створюють шедеври, без яких не можна уявити національний менталітет.


Аматорів сцени і майстрів народного мистецтва привітали також заступник голови райради Сергій Дуванський, начальник міського управління культури Олена Яснова, директор центральної районної бібліотеки Валентина Лисаченко та інші. Кращим працівника сфери культури були вручені грамоти райдержадміністрації.
Святково настрою додали виступи учасників художньої самодіяльності. Були пісні і танці. Та особливо сподобалися глядачам театральні мініатюри у постановці Надії Шерстюк ( міський Палац культури) та Олени Буровцевої ( районний Будинок культури.). 

Текст і відео М.Калюжного

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 428 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar