MENU

10:09
На Харківщині функціонують майже 24 тисячі малих підприємств

На засіданні постійної комісії Харківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва, що пройшло під головуванням Юлії Світличної, депутати заслухали інформацію про виконання Програми сприяння розвитку малого підприємництва в Харківській області на 2011-2015 роки. У роботі комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко.

За інформацією Департаменту економіки і міжнародних відносин облдержадміністрації, станом на 1 січня 2015 року в регіоні здійснювали діяльність 23 724 тисячі малих підприємств, що складає 95,6% від загальної кількості підприємств області. За цим показником Харківщина посідає третє місце а Україні після Києва та Дніпропетровська. 
Дані 2014 року свідчать про те, що в області зареєстровано 167 176 підприємців-фізичних осіб.

За січень-вересень 2015 року у дозвільні центри області (включаючи Єдиний дозвільний центр Харкова) звернулося 65 995 суб’єктів господарської діяльності, видано 10 669 документів дозвільного характеру.

З метою спрощення оформлення документації у районах та містах обласного значення функціонують центри надання адміністративних послуг (усього - 34), до складу яких входять дозвільні центри. Крім того, у кожному з 9 районів Харкова відкрито територіальні підрозділи Центру надання адміністративних послуг.

Депутати взяли до відома інформацію про виконання програми.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 381 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar