MENU

18:12
НА ПОРОЗІ РІК НОВИЙ-ДОБРИЙ, СВІТЛИЙ, ЧАРІВНИЙ

У навчальних закладах району пройшли новорічні святкові дійства для учнів 1-11 класів. Щоб вони були веселими і змістовними, добре потрудилися учнівські і педагогічні колективи.

Естетичне оформлення закладів новорічними атрибутами, цікаво продумані сценарії, наповнена подарунками торбина Діда Мороза забезпечили святкову атмосферу та гарний настрій.

Школярі стали учасниками різноманітних новорічних пригод, які змінювалися яскравими танцювальними номерами, цікавими іграми, новорічними сценками. Веселощі, радісний дитячий сміх допомогли виконати всі завдання казкових персонажів і зустрітися з Дідом Морозом та символом Нового року – Мавпою. У кожній школі новорічне свято було по-своєму особливим.

Усі учні початкових класів та діти пільгових категорій за рахунок районного бюджету отримали солодкі подарунки. Також новорічні солодощі та фрукти учні району отримали завдяки спонсорській допомозі депутата Харківської обласної ради В.Ісламова, ТОВ "СК Восток (А.Ровчак), ФГ "Іскра" (В.Верцун) та інших підприємців.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 468 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar