MENU

10:37
Напередодні Дня міста відбулось відкриття персональної художньої виставки

Напередодні видатної дати для ізюмчан — 335-річчя з Дня народження міста Ізюм — в “Ізюмському вернісажі” відбулось відкриття персональної виставки художника-аматора Миколи Івановича Федоренка.

Присутніми на відкритті були представники керівництва міста, колеги по духу, по аматорській творчості, небайдужі до мистецтва ізюмчани. Творчий доробок автора складає понад 200 робіт. Це і портрети ізюмчан, членів його родини, пронизливі краєвиди Ізюмщини.

Під час вітальних слів заступник Ізюмського міського голови Костянтин Петров подякував художнику за вагомий внесок у культурне життя міста та нагородив грамотою Ізюмського міського голови.

На адресу Миколи Івановича прозвучало багато слів подяки і захоплення його талантом від колег та друзів.

Сам Микола Федоренко зазначив, що відкриття його виставки стало своєрідним другим диханням, адже тепер з’явився стимул для плідної праці, результати якої матимуть змогу побачити та оцінити ізюмчани і гості міста.

Виставка робіт Миколи Федоренка – яскраве свідчення, що в аматорське образотворче мистецтво прийшов майстер цікавий своїм думанням, баченням і головне, відтворенням, як традиційними методами так і новаторським зображенням об’єктивної дійсності.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 450 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar