MENU

14:25
Несанкціонована торгівля за межами торгових майданчиків порушує Правила благоустрою міста

8 квітня під головуванням заступника Ізюмського міського голови Костянтина Петрова відбулось засідання адміністративної комісії. На порядку денному членами комісії було розглянуто чотири справи мешканців міста за порушення адміністративного законодавства.
Основними адміністративними правопорушеннями виявились порушення ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів”. За вищевказаною статтею було розглянуто три протоколи за несанкціоновану торгівлю продуктами харчування за межами Центрального ринку, які були складені управлінням житлово-комунального господарства. Комісією було прийнято рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафу 340 грн з кожної особи, яка скоїла дане адміністративне правопорушення.
Четвертим протоколом, який було розглянуто учасниками засідання, був протокол за ст.150 КУпАП “Порушення правил користування жилими приміщеннями”. Особу, яка самовільно зробила перепланування жилого приміщення без дозволу виконавчого комітету Ізюмської міської ради, притягнуто до відповідальності у вигляді штрафу трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 356 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar