MENU

09:03
Обласна Спартакіада серед державних службовців-2016

21 травня на базі КЗ КДЮСШ «ХТЗ» ХОР відбулася обласна Спартакіада з видів спорту серед державних службовців, переможцем якої став Департамент у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації. За перемогу в традиційних змаганнях боролися 8 команд, які представляли Департаменти та Апарат облдержадміністрації.

Змагання пройшли з п’яти видів спорту: волейболу, міні-футболу, настільному тенісі, шахах та шашках, де визначали переможців окремо серед жінок та чоловіків.

За підсумками Спартакіади головний Кубок та перше місце дісталося Департаменту у справах молоді та спорту. Друге місце в загальнокомандному заліку виборов Апарат обласної державної адміністрації. Третє місце дісталося Департаменту агропромислового розвитку.

Ізюмську райдержадміністрацію на цих змаганнях представляли Альберт Воротиленко, Інна Ковалевська (сектор у справах молоді та спорту) і Микола Адіханян (юридичний відділ).

В особистому та командному заліку в змаганнях з тенісу настільного у складі збірної команди Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА вже вчетверте став абсолютним чемпіоном завідувач сектору у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації - Альберт Воротиленко, який переграв всіх своїх суперників з рахунками 2 : 0, а у фіналі 3 : 1 за партіями. Інна Ковалевська, також у складі збірної команди Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА виборола 3 місце в змаганнях з волейболу, а Микола Адіханян посів 2 місце з міні-футболу у складі збірної команди Апарату ХОДА.

Під час урочистої церемонії нагородження всіх учасників змагань привітав і нагородив грамотами, медалями і кубками директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Віталій Кириленко. «Я дякую всім, хто прийняв участь в Спартакіаді, та вітаю переможців. Дуже радує, що всі Департаменти поставилися до цих змагань дуже відповідально, та виставили сильні команди. Була справжня конкуренція, і переможець - Департамент у справах молоді та спорту виграв сьогодні в дуже важкій боротьбі. Хочеться зазначити і те, що Департаменти підтягнулися в плані фізичної підготовки, і вона сьогодні має дуже високий рівень. У вересні цього року в Ужгороді відбудеться фінальний етап Всеукраїнської Спартакіади серед держслужбовців. Харківська область буде представлена найсильнішим складом. І я впевнений, що і на цих змаганнях ми покажемо дуже високий результат», - зазначив Віталій Кириленко.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 566 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar