MENU

17:26
Открытием детской площадки, сказочным представлением и обновленной ёлкой. Как на Купянщине праздновали день святого Николая

Відкриттям нових майданчиків, казковою виставою та солодкими подарунками. Так вітали дітей Куп’янщини в день святого Миколая. Вже традиційно ці сюрпризи малюкам дарує команда народного депутата України Віктора Остапчука.
На цю подію зібралися кілька сотень і дорослих, і малих. У селищі Ківшарівка, що на Куп'янщині, відкрили новий дитячий майданчик.

Ірина Міхальцова мешканка смт Ківшарівка

Конечно, нужна, детям гулять. Возле домов мало таких развлекательных центров. А здесь будет хорошо.

Цей подарунок дітлахам - від народного депутата Віктора Остапчука та команди партії "Відродження". Вони побували у ролі святого Миколая і для інших малюків, відкривши цього дня  по всьому округу десять таких дитячих містечок.

Віктор Остапчук народний депутат України, голова Харківської обласної організації партії "Відродження"

Наша команда, мы работаем абсолютно системно, работаем для детей. И когда мы говорим сегодня: всё лучшее детям, то мы стараемся обязательно, чтобы это сделать.

Святкування дня святого Миколая продовжилося у Ківшарівському палаці культури. Тут для дітей з Куп'янщини, Ізюмщини, Борівщини та Шевченкіщини  підготували казкову виставу та солодкі подарунки. А після підбили підсумки конкурсу «Зимова казка» з виготовлення найкращої ялинкової іграшки та гірлянди. Він щорічно проходить під патронатом нардепа Віктора Остапчука. Вироби переможців займуть почесне місце на головній Архієрейській ялинці у Ізюмі. А поки всі мешканці Ківшарівки можуть насолоджуватися і місцевою зеленою красунею. Її за підтримки депутата облради та організатора свята В'ячеслава Чигрінова відкрили в день святого Миколая.

В'ячеслав Чигрінов депутат Харківської обласної ради від смт Ківшарівка (фракція партії "Відродження")

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 466 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar