MENU

18:28
Перша сесія новообраної Ізюмської міської ради 7 скликання пройшла 10 листопада

На пленарне засідання зібралися місцеві обранці, керівники структурних підрозділів, управлінь та відділів виконавчого комітету Ізюмської міської ради, представники громадських організацій, громадськості та ЗМІ.
Першу сесію новообраної міської ради, згідно з чинним законодавством, відкрила голова Ізюмської міської виборчої комісії Наталія Іваненко, яка оголосила результати виборів на посаду Ізюмського міського голови та депутатів Ізюмської міської ради 7 скликання. Новообраного Ізюмського міського голову Валерія Марченка вітали оплесками та квітами.
Присутнім на засіданні 30 депутатам із обраних 34-х члени Ізюмської міської виборчої комісії офіційно вручили тимчасові депутатські посвідчення.
До складу Ізюмської міської ради нового скликання пройшли кандидати від семи політичних партій:
Партія “Відродження” отримала 10 депутатських мандатів,
“Нові обличчя” – 9;
“Нова держава ” – 5;
“Наш край” – 3;
“Партія пенсіонерів” – 2;
“Солідарність” – 2.
Після визнання повноважень новообраний Ізюмський міський голова Валерій Марченко продовжив засідання.
У своєму першому зверненні до присутніх Валерій Віталійович запевнив, що довіра ізюмчан буде виправдана. А головними принципами, якими буде керуватись міська влада, будуть взаємодія з громадою, відкритість, співпраця, прозора робота. Ізюмський міський голова Валерій Марченко зауважив, що з цього моменту в кожному відділі, кожній службі, в управлінському апараті Ізюмської міської ради буде встановлена повна нетирпімість до корупції.
З самого початку своєї роботи новий депутатський корпус продемонстрував злагодженість. Одноголосно було затверджено три питання: порядок денний І сесії Ізюмської міської ради 7 скликання;
постанову Ізюмської міської виборчої комісії про результати виборів Ізюмського міського голови та депутатів Ізюмської міської ради 7 скликання; про створення тимчасової робочої групи з числа депутатів ради для розробки проектів Регламенту Ізюмської міської ради 7 скликання та Положення про постійні депутатські комісії Ізюмської міської ради 7 скликання.
Новообраного Ізюмського міського голову Валерія Марченка привітали з перемогою на виборах колишній Ізюмський міський голова (2002-2006 рр.) Богдан Сидор, голова с/х кооперативу “Восток” Андрій Ровчак. Наприкінці пленарного засідання І сесії Ізюмської міської ради 7 скликання Валерія Марченка привітали та благословили представники духовенства міста.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 478 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar